lauantai 26. tammikuuta 2008

pasta carbonara mun tapaan..




Tässä mun versio pasta carbonaresta tällä kertaa..
n.200g spaghettia
1pkt pekonia
100g savukinkkusuikaleita
puolikas yks kyntinen valkosipuli
1 sipuli
1dl ruokakermaa
2 kananmunaa
mustapippuria vielä kierros sen päälle ku maistuu hyvälle...

Keitin pastan ja samaan aikaan ruskistin pekonin,sipulit ja loppu vaiheessa lisätyt kinkkusuikaleet.
Kananmunat ja ruokakerman sekoitin keskenään ja lisäsin lämpösiin lihoihin..
Annoin lämmitä,mutten kiehahtaa.
Sekoitin spaghettin joukkoon jonka keitin runsaassa vedessä merisuolan kanssa.(1tll/1l vettä)Mustapippurin laitoin lihojen joukkoon ja kierroksen kiellon päälle kun annos oli lautasella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti