sunnuntai 11. toukokuuta 2008

naudanpaistia




700g naudanpaistia suikaleina
120g pekonia kuutioina
2 sipulia pienittyinä
1 kokonainen valkosipuli pienittynä
2prk smetanaa
10 mustapippuria
2rkl tomaattipyrettä
½ kuivattu chili
worsesterinkastiketta(n.½ desiä-desi)
vettä 2-3 dl

Paistoin pekonikuutiot ja sipulit ensiksi.
Lisäsin pienissä erissä paistisuikaleet ja paistoin.
Huuhtelin pannun vedellä ja laitoin pataan kaikki ainekset.
Annoin muhia 2,5 tuntia.(mulla oli ulkopaistia).Tarjosin täysjyväriisin kanssa.

Lisänä salaattia,jossa punasipulia,kurkkua,tomaattia ja lehtisalaattia.
Laitoin sekaan Pirkan kevytsalaatinkastiketta ja annoin maustua jääkaapissa ennen tarjoamista.


Keitettyjä uusia perunoita oli myös jäänyt jääkaappiin,niin lisäsin nokareen kermaviiliä
ja sweet chilisaucea ja annoin maustua ennen syömistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti