sunnuntai 14. elokuuta 2011

munakokkeli + täytetyt paprikat


Näinkin tavallisen ruuan ohje puuttui täältä blogista, niin ajattelin korjata tilanteen.



4 kananmunaa
1 dl kermaa/ruokakermaa
suolaa ja pippuria
ruohosipulia silputtuna
voita/öljyseosta paistamiseen


Vatkaa kananmunat ja kerma sekaisin ja mausta.Paista pannulla siirrellen massaa reunoilta keskemmälle, kunnes se kypsyy, mutta on silti ihanan mehukasta.

Munakokkelihan on hyvää ihan paahdetun leivän päällä, mutta meillä sitä syötiin täytettyjen paprikoiden/kesäkurpitsoiden ja jugurttikastikkeen kanssa.

Tää ruoka yhdistelmä on mun mielestä sen takia hyvä, että tätä voi syödä kylmänäkin.


Osassa oli täytteenä soijarouhe,cous cous seosta ja juustoa.Toisissa taas jauhelihaa soijarouheen tilalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti