lauantai 5. heinäkuuta 2014

tonnikalapiirakka

Tein tämän pienehköön kertakäyttövuokaan. Jos haluat isompaan tehdä niin suurenna pohjan ohje. Täyte kyllä riittää.
pohja:
100g voita
2,5dl jauhoja
hippunen suolaa
rkl kylmää vettä
Paista pohjaa reilu 5 minsaa 225 asteessa, ennen täytteen lisäämistä.
täyte:
1prk tonnikalaa paloina
1 mieto chili
1 paahdettu paprika
pari vartta kevätsipulia
100g savuinen bbqtuorejuustoa
2rkl paahdettusipuli creme fraichea
suolaa ja pippuria
rkl sitruunamehua
2dl kermaa
100g emmentaljuustoa raasteena
Pilko ainekset ja sekoita kaikki yhteen ja lisää esipaistetun pohjan päälle.
Uunissa 225 asteessa, kunnes väri sopiva. Noin 20-30 minuuttia uunista riippuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti