Porsaan rullattu pihvifilee



porsaan pihvifile n.900gr
aurajuustoa
tuorejuustoa
kapriksia
pussin pohjalta hieman mozzarella juustoraastetta

Poistin fileestä kalvon ja leikkasin kaksi viiltoa,niin että tuli levymäiseksi.
Nuijin hieman ohuemmaksi ja levitin noin 50g ruohosipulituorejuustoa,auraa murustelin vajaan puoli pakettia,kapriksia reilu rkl.Juustoraastetta päälle.Sitten rullasin ja käärin folioon.
Uunissa oli 200 asteessa noin 45 minuuttia.Olis voinu ottaa hieman aikasemminkin kyllä pois,koska nyt irtosi nestettä.

Kastikkeeseen kuullotin sipulia ja sekoitin ne eilisen kermakastikkeen joukkoon.Lisäsin myös fileestä irronneen nesteen sekaan.
Lisänä keitettyjä perunoita ja eilisestä muusista valmistin peruna-pinaattirieskoja.Niistä kuva myöhemmin


Kommentit