Tässä muutama kuva tän juhannuksen ruuista.Kahdestaan oltiin ja syötyä tuli pikkuhiljaa päivän aikan.Siks ei annoskuvia löydy
Monet näistä sopii kylminä syötäviks ja helppo tekosia,vaikka uunissa.
pekoniin käärityt perunat
Hieman keitin perunoita valmiiksi.Sitten pieni pala pekonia ympärille ja liitoskohta alaspäin.Grillissä tai uunissa 200 asteessa,kunnes kypsiä.Kannattaa kokeilla tikulla,ettei tuu liian kypsiä.
broilerin reisipalat valmiiksi pintamaustettuja a'la Kariniemi
Uusia perunoita,joita marinoin hetken broilerista valuneessa öljy/mausteseoksessa.Lisäsin hieman suolaa ja chiliä lisää.Paistoin uunissa 200 asteessa noin 30 minsaa.
Moilasen raakapakaste coctailpiirakoita,joihin tein levitteen
levite:
100g paprika-chili tuorejuustoa
1rkl kevyt kermaviiliä
2rkl kevyt majoneesia
n.10g kylmäsavustettua poronpaistirouhetta
1 kevätsipulin varsi pilkottuna
poroistasalaattia
jäävuorisalaattia
kurkkua
tomaattia
kevätsipulin varsia
punaista paprikaa
apetina fetajuustoa,jossa on aurinkokuivattua tomaattia mukana
kylmäsavustettua poronpaistirouhetta
fetajuuston maustettua lientä kastikkeeksi.
Kommentit
Lähetä kommentti