Jopas oli vaikeeta keksiä ruualle nimi
Tää oli lähinnä kyllä padan ja keiton välimuoto,mutta meillä tykätään liemestä.Siihen on hyvä dippailla vaaleeta leipää.
Ja iso satsi tuli ja oli tarkotuskin niin riittää myös huomiselle.Kasvikset näyttelivät tässä pääosaa,mutta lihaa voi lisätä oman maun mukaan,jos niin haluaa.
kilo perunoita
3 porkkanaa
kesäkurpitsa
punanen paprika
2 sipulia
rkl valkosipulirouhetta
1tl mustapippuria
tl suolaa
5rkl tandoorimasala maustetta
½ kuivattu chili
litra vettä
400g broilerisuikaleita
Pilkoin ainekset ja laitoin kaikki valurautapataan.Mausteet ja neste päälle.Annoin muhia hellalla tosi kauan.Oisko ollut lähes 1,5 tuntia.Perunat ja porkkanat pysyivät hyvin paloina,mutta kesäkurpitsa hieman pehmeenty.Jos haluat säilyttää napakan koostumuksen niin lisää kesäkurpitsat paljon myöhemmin sekaan.
Edit:Ei kannata tehdä näin isoa satsia uusista perunoista,kun minä.Maku ei ollut perunoissa ollenkaan hyvä enään tänään..
Kommentit
Lähetä kommentti