kinkku-jauhelihapiirakka


Meillä ei tunnu tän kuuman takia säilyvän edes jääkaapissa ruuat,kun hetken.Avattu palvikinkkupaketti on seuraavana päivänä jo melkeen pakko syödä tai käyttää johonkin muuhun ruokaan.


Tänään tein suolasen piirakan just tän takia,kun ei viitti antaa kaiken pilaantua.


pohja:


1dl kylmää vettä


½dl rypsiöljyä


½dl perunasoseainetta


½tl leivinjauhetta


1½dl vehnäjauhoja


Sekoita ainekset keskenään ja taputtele piirakkavuuan pohjalle.


Täytteeseen käytin palvikinkkua,bolognesen lopun,juustoa,tomaattia,hieman keitettyä riisiä,jonka olin maustanut soijakastikkeella ja paljon kevätsipulia.


Päälle 2 kananmunaa ja 2 dl maitoa+yrttimaustetta ja aromisuolaa.


Paistoin 175 asteisessa uunissa alatasolla n.40 minuuttia.

Kommentit