Arkista aherrusta


Tervehdys täältäkin päin.Ruokaa on tehty joka päivä ja leivottukki on.Välillä kuvat ei onnistu sit millään ja niitä ei kehtaa tänne ees laittaa.Tai sit joskus tehdään niin tavis ruokaa ettei paljoa tartte tänne laitella ohjeita :).


Tässä pari arkista ruokakuvaa ja osviittaa miten ne tehdään.



Laatikkoruoka,jossa pääosissa peruna,sipuli,kananmuna ja maito.


Tein perinteisen kinkkukiusauksen eli perunaa ja sipulia suikaleina + kinkkusuikaletta.Maustoin mm.aromisuolalla,mustapippurilla.


Tein bechamelkastikkeen,johon murskasin keitettyä kananmunaa ja maustoin suolalla ja viherpippurilla.Kaikki sekaisin ja uuniin.


ainessuhteet olivat:


n.kilo peruna-sipulisuikaletta


300g palvikinkkuasuikalena


litra bechamelkastiketta ,jossa 5 kananmunaa


2dl ruokakermaa


175 astetta uunissa,kunnes hyvän väristä.



Tänään syötiin jauhelihakeittoa,Jossa oli jauhelihan lisäksi wok vihanneksia,perunaa,lihaliemikuutioita,vettä ja Amwayn tomaatti-basilikakastiketta.Mausteena chili/valkosipulitahnaa.


Ihanan tulista <3



Tässä yks päivä oli pitkäjyvästä riisiä,vihreetä paprikaa,maissia,punasta paprikaa,kanalientä ja marinoituja broilerinkoipia ruokana.Kaikki tuli kätevästi samaan aikaan uunissa.



Yks iltapala avokille:


paahdettua leipää


itse tehtyä jauhelihapihviä


tomaattia


kananmunaa


cheddarjuustoa

Kommentit