taikina:
5 dl vettä
1pss kuivahiivaa
2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 dl öljyä
2 munaa
n.1,5-1,7litraa jauhoja
täyte:
400g naudan jauhelihaa(hyvin maustettuna)
2 sipulia pilkottuna
2dl keitettyä puuroriisiä(lihaliemessä)
100g savuporotuorejuustoa
hieman ketsuppia ja sinappia
Keitä riisi kypsäksi,paista jauheliha ja kuullota sipulit ja mausta.Lisää joukkoon tuorejuusto ja ketsuppi/sinappi
Tee taikina niinkuin normaalisti hiivataikina tehdään ja anna kohota reilu puoli tuntia.(taikinan teon ohje esim:TÄÄLLÄ)
Pyöritä samankokoisiksi pulliksi ja taputtele littaniksi.Laita täytettä 2rkl ja nipistä taikina kiinni esim:puolenkuun malliin.
Voitele kananmunalla tai öljyllä ja ripottele pinnalle halutessasi esim: unikonsiemeniä tai juustoraastetta.
Paista 225. asteisessa uunissa reilu 10 minuuttia
Kommentit
Lähetä kommentti