Pohja on gluteeniton,munaton ,maidoton:
1,5dl öljyä
1,5dl gluteenitonta jauhoseosta
2dl gluteenitonta kaurahiutaletta(provena)
1rkl hunajaa
1dl paahdettua rouhittua pellavaa
Sekoita ainekset ja laita voidellun piirakkavuuan pohjaan.Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.(taikina on löysää)
päälle:
n.4dl raparperinpaloja
1 omena kuutioina
2rkl tomusokeria
Kun pohja on paistunut 10 minuuttia lisää täyte.
Täytteen päälle:
2dl kreikkalaista jogurttia(käy tavallinen maustamaton,kermaviili mm.)
1 kananmuna
2rkl tomusokeria
½tl inkivääriä
Paista vielä n.30 minuuttia.
Tosi herkkua esim:vaniljajäätelön kanssa.Pohja on ihanan rapea ja paahtuneen makuinen.
Kommentit
Lähetä kommentti