pohja:
400g voitaikinaa kaulittuna
täyte:
400g voitaikinaa kaulittuna
täyte:
n. 7dl keitettyä riisiä, kuullotettua sipulia, possunulkofilettä pieninä paloina
(maustettu soijalla, valkosipulilla, chilillä, savustetulla paprikajauholla)
1dl creme fraichea
pala purjon vihreetä osaa pilkottuna
Sekoita nämä täytteen joukkoon
Levitä kaulitun pohjan päälle täyte.
Lisää paloiteltu tomaatti ja yksi punasipuli renkaina.
Päälle n.200g emmentaljuustoa raasteena.
Uunissa alatasolla 200 asteessa n.35-40 minuuttia
(maustettu soijalla, valkosipulilla, chilillä, savustetulla paprikajauholla)
1dl creme fraichea
pala purjon vihreetä osaa pilkottuna
Sekoita nämä täytteen joukkoon
Levitä kaulitun pohjan päälle täyte.
Lisää paloiteltu tomaatti ja yksi punasipuli renkaina.
Päälle n.200g emmentaljuustoa raasteena.
Uunissa alatasolla 200 asteessa n.35-40 minuuttia
Kommentit
Lähetä kommentti