2,5dl maitoa
pussi kuivahiivaa(7g)
1tl suolaa
1dl perunamuusijauhetta
4dl vehnäjauhoja
1dl sulatettua voita
Lisää lämpöiseen maitoon hiiva, suola ja perunamuusijauho. Anna turvota hetki ja lisää muut aineet. Anna kohota kaksinkertaiseksi.
täyte:
palvikinkkua suikaleina
vahvaa juustoa (esim:mustaleimaemmental, parmesaani, aurajuusto)
itse käytin mustaleimaa
Jaa taikina kolmeen osaan ja kauli pyöreeksi. Jaa pyörylät 7 osaan ja laita nokare täytettä.
Kieritä sarviksi ja paista 225 asteessa vajaa 15 minuuttia.
Osan voitelin maito/voi seoksella ja osa oli ilman.
pussi kuivahiivaa(7g)
1tl suolaa
1dl perunamuusijauhetta
4dl vehnäjauhoja
1dl sulatettua voita
Lisää lämpöiseen maitoon hiiva, suola ja perunamuusijauho. Anna turvota hetki ja lisää muut aineet. Anna kohota kaksinkertaiseksi.
täyte:
palvikinkkua suikaleina
vahvaa juustoa (esim:mustaleimaemmental, parmesaani, aurajuusto)
itse käytin mustaleimaa
Jaa taikina kolmeen osaan ja kauli pyöreeksi. Jaa pyörylät 7 osaan ja laita nokare täytettä.
Kieritä sarviksi ja paista 225 asteessa vajaa 15 minuuttia.
Osan voitelin maito/voi seoksella ja osa oli ilman.
sarvia ei olla tehtykään aikoihin,näitä vois kokeilla
VastaaPoistaPerunamuussijauhe tuossa taikinassa kuulostaa hyvältä.
VastaaPoistaVilijaana: kokeiles pois..oli hyviä
VastaaPoistaMeku: toi perunamuusijauhe teki just noista tosi pehmeitä
Suolaiset sarvet tekevät aina kauppansa, ainakin meillä. Joku vanha ohje ihan perunasarvien nimelläkin oleva on joskus ollut paljonkin käytössä, nyt näemmä ollut taas muutaman vuoden käyttämättä...pitääpä penkoa reseptilaatikkoa tai sitten teen tällä sinun ohjeellasi.
VastaaPoista