parmankinkku- mozzarella- rucolapizza


pohja:
1½dl lämmintä vettä
1½rkl kuivahiivaa
tl suolaa
3rkl öljyä
n.3dl durumvehnäjauhoja

pizzakastike:

2dl tomaattimurskaa
1dl tomaattipyrettä
1dl rypsiöljyä
mustapippuria,basilikaa,oreganoa
suolaa ja sokeria kunnon tujaus
punaviinietikkaa tosi pieni loraus
Sekoita sauvasekottimella sekaisin ja maista.Lisää mausteita tarvittaessa
 Kastiketta tulee moninkertainen määrä mitä pizzaan tarvitaan, mutta loput voi esim:pakastaa.

täyte:
tomaattikastiketta
150g emmentaljuustoraastetta
1 pallo mozzarellaa
2 tomaattia
muutama kourallinen rucolaa
100g  parmankinkkua
mustapippuria
Marinoin mozzarellat, tomaatit ja rucolat ennen pizzaan laittoa.
Paistoin pizzan ilman parmankinkkua 250 asteessa alatasolla noin 10 minuuttia. Lisäsin kinkut ja reilu 5 minuuttia vielä paistoa.
Lisää kypsän pizzan päälle  vielä rucolaa.

Kommentit

  1. Slurps! Näyttää niin herkulta.. ja toi makuyhdistelmä on kyllä yks parhaista! :-)

    VastaaPoista
  2. Marinoit millä ja miten ??
    Ihanan näköistä ja se maku on varmasti taivaallinen !!

    VastaaPoista
  3. Laitoin marinadiin oliiviöljyä, valkoviinietikkaa, mustapippuria, suolaa, sokeria

    VastaaPoista

Lähetä kommentti