voitaikinasta


Kaupan valmiista voitaikinasta saa vaikka mitä herkkuja.
Pasteijoiden täytteisiin laitoin kinkkusuikaleita, juustoraastetta, keltasta paprikaa, persiljaa ja chilikastiketta.
Voitelin kananmunalla ja uunissa 225 asteessa kunnes väri oli hyvä.

Kommentit

  1. Nam nam! "Nakkipiilot" ovat lastemme herkkua! :) Loistavan herkullisia suolapaloja ja nopeita "hätävara"-tarjottaviakin nuo pasteijat. :)

    VastaaPoista
  2. Moikka, sun vuodatuksen aikaisissa kirjoituksissa oli se eräs iltasuolainen..tehty myös valmiiseen taikinaan, siinä oli vain kaulittu pituutta lisää taikinapalaan ja ..se täyte on hukassa???

    VastaaPoista
  3. En pääse nyt etsimään, kun vuodatuksen blogit on suljettuna, mutta kun aukeavat niin löydän sen sieltä suolaisista.On se tässäkin blogissa, mutta on niin hakuammuntaa, että mistä löytäisin, kun en ole kaikkia läheskään kerinnyt lisäämään kategorioihin.

    VastaaPoista
  4. Löysinkin tällaisen ohjeen http://ekunkeittio.blogspot.fi/2011/01/tonnikalasta-pikkusuolasta.html , sit löysin sellaisen missä oli jauhelihaa, tomaattia, sipulia ja juustoa.Sitten muistan, että olen tehnyt kinkku, aurajuusto täytteisinäkin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti