Tänään kokeilin piirakanpohjaksi Hansin grillibileet ohjelmassa olevaa pohjan ohjetta. Kehuttiin hyvin leivottavaksi, mutta en tiedä teinkö jotain väärin, koska ei toi kyllä helpommasta päästä leivottava ollut. Hyvä kylläkin. Vai oliko syy siinä, etten käyttänyt Lidlin jauhoja ;)
pohja:
100g voita
2,5dl vehnäjauhoja
1 kananmunan keltuainen
1rkl kylmää vettä
Nypi jauhot ja voi ja lisää muut aineet. Laita jääkaappiin hetkeksi ennen leipomista.
täyte:
palvikinkkua pilkottuna
aurajuustomurua
fetajuustopurkin loput
tuoretta basilikaa
emmentaljuustoraastetta
päälle:
4dl ruokakermaa
3 kananmunaa
suolaa
mustapippuria
Uunissa 225 asteessa, kunnes pinta kauniin värinen. Noin 20-30 minuuttia uunista riippuen.
pohja:
100g voita
2,5dl vehnäjauhoja
1 kananmunan keltuainen
1rkl kylmää vettä
Nypi jauhot ja voi ja lisää muut aineet. Laita jääkaappiin hetkeksi ennen leipomista.
täyte:
palvikinkkua pilkottuna
aurajuustomurua
fetajuustopurkin loput
tuoretta basilikaa
emmentaljuustoraastetta
päälle:
4dl ruokakermaa
3 kananmunaa
suolaa
mustapippuria
Uunissa 225 asteessa, kunnes pinta kauniin värinen. Noin 20-30 minuuttia uunista riippuen.
Kommentit
Lähetä kommentti