400g täysjyvämakaronia
500g naudan 10% jauhelihaa
mausteina jauhelihalle:
valkosipulia
himalajansuolaa
mustapippuria
200g tuorejuustoa( mulla savuporo )
50g aurajuustoa
vahvaa lihalientä
Paista ja mausta jauheliha maun mukaiseksi. Sekota kuuman jauhelihan joukkoon juustot.
Keitä samaan aikaan vahvassa lihaliemessä makaronit puolikypsäksi.
Ota liemi talteen ja sekoita jauhelihaseos ja makaronit. Lisää lihalientä, kunnes vuoka on piripintaan täysi.
paista 175 asteessa vajaa tunti.
500g naudan 10% jauhelihaa
mausteina jauhelihalle:
valkosipulia
himalajansuolaa
mustapippuria
200g tuorejuustoa( mulla savuporo )
50g aurajuustoa
vahvaa lihalientä
Paista ja mausta jauheliha maun mukaiseksi. Sekota kuuman jauhelihan joukkoon juustot.
Keitä samaan aikaan vahvassa lihaliemessä makaronit puolikypsäksi.
Ota liemi talteen ja sekoita jauhelihaseos ja makaronit. Lisää lihalientä, kunnes vuoka on piripintaan täysi.
paista 175 asteessa vajaa tunti.
Auraa, nam nam! ;) Kokeilemisen arvoinen ohje on kyllä! :)
VastaaPoistaTodellakin, kokeilemisen arvoinen ohje! En ole mikään makaronilaatikon ystävä, mutta josko tästä jo löytyisi se mun herkkuohje! :)
VastaaPoistaon muuten tosi hyvää...meillä toi ukko tekee aina lihaliemeen,tosin ei olla auraa kokeiltu joukkoon =)
VastaaPoista