Täytetty jauhelihapaketti
400g 10% naudan jauhelihaa
2pkt pekonia
1pallo mozzarella
100g emmentaljuustoraastetta
kourallinen kirsikkatomaatteja
kourallinen basilikanlehtiä
jauhelihamaustetta
Vuorasin foliovuuan pekoneilla. jaoin jauhelihan puoliksi ja taputtelin pohjalle toisen puolen.
Maustoin jauhelihamausteella ja laitoin päälle kaikki muut ainekset.
Päälimmäiseksi toinen puoli jauhelihasta ja taas maustaminen. Sitten vaan pekonisiivut taitellen päälle. Uunissa 225 asteessa ja noin ½ tuntia.
Samaan aikaan tein kesäkeiton lopuista kasvisgratiinia. Vähensin lientä ja lisäsin joukkoon emmentaljuustoraastetta. Tulipas hyvää ja hukkaan ei mennyt yhtään.
400g 10% naudan jauhelihaa
2pkt pekonia
1pallo mozzarella
100g emmentaljuustoraastetta
kourallinen kirsikkatomaatteja
kourallinen basilikanlehtiä
jauhelihamaustetta
Vuorasin foliovuuan pekoneilla. jaoin jauhelihan puoliksi ja taputtelin pohjalle toisen puolen.
Maustoin jauhelihamausteella ja laitoin päälle kaikki muut ainekset.
Päälimmäiseksi toinen puoli jauhelihasta ja taas maustaminen. Sitten vaan pekonisiivut taitellen päälle. Uunissa 225 asteessa ja noin ½ tuntia.
Samaan aikaan tein kesäkeiton lopuista kasvisgratiinia. Vähensin lientä ja lisäsin joukkoon emmentaljuustoraastetta. Tulipas hyvää ja hukkaan ei mennyt yhtään.
Kommentit
Lähetä kommentti