Kahenlaisia sarvia kaupan valmiista voitaikinoista.Multa puuttui kananmuna ja aloin googlettaan
millä sitä voitelis sarvet, vai olisiko voitelematta ollenkaan. Olin yllättynyt, kun löysin artikkelin,
että kaupan valmista voitaikinaa ei kannata voidella, koska silloin se ei kohoa niin lehteväksi.
No totta se näköjään on. Paljon lehtevämpiä tuli, kun voidelluista joulutortuista,
mutta ulkonäkö ei ole mun mielestä niin hyvä.
Kylmäsavulohisarvet
katkaraputuorejuustoa
viskisinappia
aurajuustoa
kylmäsavulohta
emmentaljuustoa
Kylmäsavuporosarvet
ruohosipulituorejuustoa
emmentaljuustoa
kylmäsavuporoa
Paista 225 asteessa, kunnes pinnalta hyvän värisiä.
millä sitä voitelis sarvet, vai olisiko voitelematta ollenkaan. Olin yllättynyt, kun löysin artikkelin,
että kaupan valmista voitaikinaa ei kannata voidella, koska silloin se ei kohoa niin lehteväksi.
No totta se näköjään on. Paljon lehtevämpiä tuli, kun voidelluista joulutortuista,
mutta ulkonäkö ei ole mun mielestä niin hyvä.
Kylmäsavulohisarvet
katkaraputuorejuustoa
viskisinappia
aurajuustoa
kylmäsavulohta
emmentaljuustoa
Kylmäsavuporosarvet
ruohosipulituorejuustoa
emmentaljuustoa
kylmäsavuporoa
Paista 225 asteessa, kunnes pinnalta hyvän värisiä.
Siis saa voidella, mutta ei noita leikkauspintoja. Taikinoissa on isoja eroja...ennen aina opetettiin ettei minkään kaulitun taikinan leikkauspintoja saa voidella...se tukkii kerroksien reunat...nykyisin ei monikaan enää asiaan kiinnitä mitään huomiota. Hyvä sinä!
VastaaPoistaVanhetessa viisastuu näinhän sitä sanotaan ;)
Poista