Nyt on kesäkurpitsat niin edullisia, että pakko niitä laittaa joka ruokaan. Ollaan paistettu ihan pannulla maustaen, paneroitu ja nyt tällai pihvinä. Apetinan Queso Fresco juusto odotti käyttöä, niin käytin senkin pois. Kuvittelin tätä juustoa jotenkin halloumin tapaiseksi, mutta eihän se ollutkaan yhtään. Ilman paistamista hyvin mieto lohkeava juusto. Ei oikeestaan maistunu miltään, kun kermaiselta.
1½ kesäkurpitsaa raasteena (340g)
1pkt Apetina Queso Fresco juustoa raasteena (340g)
1 raaka peruna raasteena
75g emmentaljuustoraastetta
1dl korppujauhoja
suolaa
mustapippuria
savupaprikaa
ruohosipulisilppua
3 kananmunaa
Kaikki ainekset vaan sekaisin ja paistoin kuumalla pannulla öljyssä.
Hieman mietin, mitä mieheni tykkää, kun ei pahemmin kesäkurpitsasta välitä.
Ensimmäisen haukkauksen jälkeen kuulin hmmm suusta, niin tiesin, että onnistuin :)
Kommentit
Lähetä kommentti