lauantai 28. maaliskuuta 2020

suppilovahvero-kikhernerisotto

1 sipuli
2dl risottoriisiä
öljyä
½ dl valkoviiniä
½ltr kasvislientä
vajaa desi parmesanraastetta
2rkl voita
mustapippuria
suppilovahveroita (mulla pakkasesta noin 3dl)
prk kikherneitä

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota öljyssä ja lisää riisi.
Paista käännellen, kunnes riisi muuttuu hieman läpikuultavaksi.
Lisää viini ja sekoittele, kunnes viini imeytyy riisiin.
Lisää kasvislientä aina kauhallinen kerrallaan ja lisää seuraava kauhallinen vasta, kun edellinen on imeytynyt.
Kypsennä 16-18 minuuttia riisistä riippuen. Lisää kikherneet ja paistetut suppilovahverot hieman
ennen, kun riisi on kypsää.
Lisää kypsään risottoon voi ja parmesaaniraaste. Mausta pippurilla ja suolalla, jos on tarve.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti