Mulla hieman piirakka pääsi tummumaan, kun on uuni alkanut reistaileen ja en huomannut heti, että ruskistaa vain toisesta päästä.
Vuokana käytin 23 cm levyistä neliötä vuokaa, joka noin 1 cm korkea. Just mahtui. Suosittelen korkeampaa vuokaa.
Pohja:
2dl kermaviiliä
2 kananmunaa
1/2 tl suolaa
2tl leivinjauhetta
2,5dl jauhoja
Kaikki sekoitetaan ja levitetään leivinpaperin päälle uunivuualle.
Täyte:
100g katkarapuja
1 tlk tonnikalaa valutettuna
1/2 tl sitruunapippuria
kourallinen emmentaljuustoa
2 vartta kevätsipulia pilkottuna
2 tl kuivattua tilliä
suolaa muutama kierros myllystä
1prk voimakasta koskenlaskijakastiketta
2dl ruokakermaa
2 kananmunaa
Sekoita nestemäiset ainekset ja lisää mausteet. laita pohjan päälle.
Ripottele päälle tonnikalat, katkaravut , juustot ja kevätsipulit
Paista 175 asteessa 45-60 minuuttia
Kommentit
Lähetä kommentti