tonnikala-katkarapupiirakka

 



Mulla hieman piirakka pääsi tummumaan, kun on uuni alkanut reistaileen ja en huomannut heti, että ruskistaa vain toisesta päästä.


Vuokana käytin 23 cm levyistä neliötä vuokaa, joka noin 1 cm korkea. Just mahtui. Suosittelen korkeampaa vuokaa.

Pohja:

2dl kermaviiliä

2 kananmunaa

1/2 tl suolaa

2tl leivinjauhetta

2,5dl jauhoja 

Kaikki sekoitetaan ja levitetään leivinpaperin päälle uunivuualle.

Täyte:

100g katkarapuja

1 tlk tonnikalaa valutettuna

1/2 tl sitruunapippuria

kourallinen emmentaljuustoa

2 vartta kevätsipulia pilkottuna

2 tl kuivattua tilliä

suolaa muutama kierros myllystä

1prk voimakasta koskenlaskijakastiketta

2dl ruokakermaa

2 kananmunaa

Sekoita nestemäiset ainekset ja lisää mausteet. laita pohjan päälle.

Ripottele päälle tonnikalat, katkaravut , juustot ja kevätsipulit

Paista 175 asteessa 45-60 minuuttia


Kommentit