kukkakaali-jauhelihavuoka



Vajaa kilo kukkakaalia

400g naudan jauhelihaa

Puolikas kesäkurpitsa

2 pientä sipulia

500g yrttimaustettua tomaattimurskaa tai pastakastiketta

Puolikas kuutio lihaliemikuutiota

1dl juustokermaa

Jauhelihamaustetta

Rkl valkosipulia öljyssä tai tuoretta valkosipulia

Timjamia

Oreganoa

Ripaus sokeria

Pilko kukkakaali ohuiksi siivuiksi, mausta timjamilla ja oreganolla ja laita uunivuokaan.

Pilko sipuli,ja kesäkurpitsa.

Paista jauheliha ja sipulit ja lisää kesäkurpitsakuutiot ja mausta.

Lisää juustokerma , tomaattikastike ja sokeri. Anna porista hetken.

Kaada kukkakaalien päälle ja sekoita. Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Lisää 150g emmentaljuustoraastetta ja paista lisää noin 20 minuuttia.

Kommentit