Vajaa kilo kukkakaalia
400g naudan jauhelihaa
Puolikas kesäkurpitsa
2 pientä sipulia
500g yrttimaustettua tomaattimurskaa tai pastakastiketta
Puolikas kuutio lihaliemikuutiota
1dl juustokermaa
Jauhelihamaustetta
Rkl valkosipulia öljyssä tai tuoretta valkosipulia
Timjamia
Oreganoa
Ripaus sokeria
Pilko kukkakaali ohuiksi siivuiksi, mausta timjamilla ja oreganolla ja laita uunivuokaan.
Pilko sipuli,ja kesäkurpitsa.
Paista jauheliha ja sipulit ja lisää kesäkurpitsakuutiot ja mausta.
Lisää juustokerma , tomaattikastike ja sokeri. Anna porista hetken.
Kaada kukkakaalien päälle ja sekoita. Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.
Lisää 150g emmentaljuustoraastetta ja paista lisää noin 20 minuuttia.
Kommentit
Lähetä kommentti