Gluteenittomat kevätkääryleet ja maapähkinädippi

 

8 kpl riisipaperiarkkeja

Täyte:

1 porkkana raastettuna

100g naudanjauhelihaa

1pss glut pika riisinuudeleita mausteineen

Valmista springrollskastiketta maustamiseen, mustapippuria ja suolaa.

Keitä vedenkeittimessä vettä ja kaada riisinuudelien ja pussissa olleiden mausteiden päälle, niin että just peittyy. Anna imeytyä ja kaada ylimääräinen liemi pois. Tai ota talteen niinkun minä tein ja käytän johonkin ruokaan.

Paista jauheliha ja raastettu porkkana ja mausta. Sekoita täytteiden ainekset keskenään.

Kasta riisipaperiarkit kuumaan veteen yksi kerrallaan ja täytä. Rullaa kääryleiksi. Laita uunipellille ja voitele öljyllä. Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea. Itse laitoin unikonsiemeniä päälle.

Maapähkinädippi

2 rkl gluteenitonta maapähkinävoita

2rkl gluteenitonta hoisinkastiketta

1 rkl soijakastiketta

Loraus vettä

1 rkl sokeria

Sekoita yhteen ja dippaa kääryleitä.

Bon Appetit

Kommentit