1dl kaurahiutaleita
1/2 rkl psylliumia
1rkl pofiberiä
1 pss kuivahiivaa
4 dl vettä
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
1/2 dl valkosipuli-basilika öljyä
Kourallinen emmentaljuustoraastetta
1dl Virtasalmen viljatuotteen teffjauhoja
3,5 dl Virtasalmen viljatuotteen vaaleeta jauhoseosta
Sekoita kaurahiutaleet, psyllium, pofiber ja kuivahiiva. Lisää reilu 42 asteinen vesi , sekoita hyvin ja anna turvota noin 10 minuuttia. Lisää muut aineet paitsi jauhot viimeisenä vähitellen ja hyvin sekoittaen. Itse sekoitin voimakkaasti puukauhalla. Muotoile öljyisin käsin pellille ja anna kohota noin 10 minuuttia. Paista 225 asteessa 10-14 minuuttia uunista riippuen.
Kommentit
Lähetä kommentti