400g gluteenitonta makaronia
400g naudan jauhelihaa
1 sipuli
1prk voimakas koskenlaskija dippiä
500g paseerattua tomaattia
2dl vettä
1 lihaliemikuutio (gluteeniton)
jauhelihamaustetta maustamiseen
basilika
suolaa
1 prk juustoista ruokakermaa
1 dl kaurajuomaa (gluteenitonta)
Keitin makaroneja pari minuuttia. Paistoin sipulin ja jauhelihan ja maustoin. Lisäsin veden, lihaliemikuution, basilikaa ja 500 g paseerattua tomaattia. Annoin porista kymmenisen minuuttia.
Laitoin puolet makaroneista voideltuun uunivuokaan ja puolet jauhelihakastikkeesta ja puolet koskenlaskijasta, ruokakermasta ja kaurajuomasta. Loput makaronit ja kastikkeet päälle.
200 asteessa noin 35 minuuttia uunin keskiosassa.
Kommentit
Lähetä kommentti