Gluteeniton makaronilaatikko lasagnen tapaan

 


400g gluteenitonta makaronia

400g naudan jauhelihaa

1 sipuli

1prk voimakasta koskenlaskijaa

500g paseerattua tomaattia

2dl vettä

1 lihaliemikuutio (gluteeniton)

jauhelihamaustetta maustamiseen

basilika

suolaa

1 prk juustoista ruokakermaa

1 dl  kaurajuomaa (gluteenitonta)

Keitin makaroneja pari minuuttia. Paistoin sipulin ja jauhelihan ja maustoin. Lisäsin veden, lihaliemikuution, basilikaa ja 500 g paseerattua tomaattia. Annoin porista kymmenisen minuuttia. 

Laitoin puolet makaroneista voideltuun uunivuokaan ja puolet jauhelihakastikkeesta ja puolet koskenlaskijasta, ruokakermasta ja kaurajuomasta. Loput makaronit ja kastikkeet päälle.

200 asteessa noin 35 minuuttia uunin keskiosassa.

Kommentit