lauantai 14. kesäkuuta 2008

jauheliha cannellonit



Kuvan muistin ottaa vasta kun puolet oli jo syöty ;)

500g paisti jauhelihaa
2 sipulia
1rkl valkosipulirouhetta
jauhelihamaustetta
50g tomaatti-chilituorejuustoa
50g juustoraastetta
2½dl vettä
lihaliemikuutio/jauhetta
mustapippuria
(porkkana raasteena)
Kuullota sipulit ja paista jauheliha.Lisää mausteet ja neste+juustot.Anna kiehua hieman.
(jos et laita kastikkeeseen yrttimaustettua tom.murskaa,niin lisää täytteeseen basilikaa,oreganoa ja muita yrttejä)

Täyteseos riitti 20 cannelloniputkeen.Anna kastikkeen jäähtyä niin putket on helppoja täyttää vaikka kertakäyttö pursotinpussilla.
Täytä putket ja laita sopivan kokoiseen uunivuokaan vieriviereen.Kaada päälle kastike ja juustoraaste.
kastike:
1prk yrttimaustettua tomaattimurskaa(500g)
2½dl kevyt ruokakermaa
100g juustoraastetta.
Uunissa 225 astetta ja 40 minsaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti