tiistai 8. heinäkuuta 2008

lasagnen tapasta..



400g makaronia
kastike 1:
litra maitoa
tilkka öljyä
3rkl jauhoja
mozzarellapallo
aromisuolaa
valmistus:Laita öljy kattilaan ja lisää jauhot.Pyöräytä hetken,mutta älä ruskista.Lisää maito
ja kun kastike on suurustunut lisää mozzarella paloina ja aromisuola.

kastike2:
500g paseerattua tomaattia
300g kinkkusuikaleita
n.100g pekonia kuutioina
1sipuli
basilikaa,oreganoa ja lihaliemijauhetta
desi vettä
Kypsennä pekonit ja sipulit.Laita muut ainekset ja mausteet sekaan ja anna muhia hetken aikaa.Tarkista maku.

Laita voidellun uunivuuan pohjalle puolet molemmista  kastikkeista ja puoli pussia makaronia päälle.
Makaronien päälle loput kinkkukastikkeesta ja sen päälle loput makaronit.
Päälimmäiseksi loput maitokastikkeesta.Uuniin 225 asteeseen noin tunti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti