torstai 10. heinäkuuta 2008

tandooripossua



Tää ruoka oli tosi helppo ja yksinkertainen valmistaa.Ja hyvää kaikenlisäksi :)

6-700g porsaanlihaa (mulla kinkkua,jonka kuutioin aika isoiksi paloiksi)
½ litraa maustamatonta joghurttia(esim:Lidlissä on hyvää just ½ l purkeissa)
3rkl tandoori masala mausteseosta(vahvuuksissa voi olla eroja eri valmistajien välillä)
2 sipulia
Pilko edellisenä päivänä lihat mieleisiksi paloiksi tai suikaleiksi.(käy vaikka ulkofile,sisäfile tai valmiit kinkkusuikaleet) ja pilko sipulit.
Lisää lihojen ja sipulien sekaan 2dl joghurttia ja tandoorimauste.Itse laitoin 2rkl tandoorimaustetta tässä vaiheessa.
Anna marinoitua mielellään yön yli,niin maut tarttuu ja joghurtti hieman "pehmentää" lihaa niin kypsyminenkin nopeutuu.
Ota pannulla vähän väriä lihoihin ja laita lihat pataan.Kaada päälle loput joghurtit ja tandoorimaustetta oman maun mukaan,(ite siis lisäsin yhen rkl)
Anna muhia padassa,kunnes liha on kypsää.
Lisänä tarjosin nuudeleita,mutta riisiä suosittelen,jos riisistä pitää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti