tiistai 26. elokuuta 2008

juustoinen broilerikeitto



Tänään oli meillä keittopäivä,kun löysin pakastimesta pussukan broilerinfilettä.
Oma homma alottaa tuo pakastimen sulatus,mutta nopeesti se sitten hoituu,kun vaan saa aikaseks aloittaa.
Keitosta saa kevyemmän version,kun jättää pois pekonin ja juuston.Maistoin keittoa ennen juuston lisäystä ja oikeen maukasta oli sillainkin.Itse tein alla olevan ohjeen kaksin kertaisena,kun meillä keitosta kaikki tykkää tosi paljon.(4 litraa tuli valmista keittoa)
Tässä siis ohje puolitettuna:
500g perunaa(5 isohkoa)
120g porkkanaa(2kpl)
225g broilerinfilettä suikaleina
130g pekonikuutioita
1 sipuli
2 limenlehteä
½ punainen paprika kuutioituna
1 dl maissinjyviä pakastimesta
1tl punaista currytahnaa
7,5dl kasvislientä(käytän allkrydda jauhetta)
100g olympia sulatejuustoa
Tilkka öljyä kattilaan ja sinne pekonit,broilerit ja sipuli kypsentymään.Hieman kääntelin ja lisäsin perunat,porkkanat ja liemen mausteineen.
(paprikat,maissit ja juuston lisäsin vasta kun vihannekset oli melkein kypsiä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti