tiistai 9. joulukuuta 2008

kermainen seipaistos





Helppo,nopea ja tosi maukas arkiruoka.Kannattaa kokeilla ja tehdä edellisenä päivänä tupla määrä muusia,jota voi tässä sit hyödyntää.
400g seitä
2,5dl becel ruokakermaa
2 rkl kalamaustetta
0,5tl chilijauhetta
1 sipuli pienittynä
100g emmental juustoraastetta
Kuullota sipulia hetki tilkassa öljyä.Lisää pieniksi paloiteltu sei
ja paista hetki.(Itse murskasin sein ihan pieneksi hakkelukseksi)
Lisää mausteet ja ruokakerma ja kiehauta,kunnes kala kypsää.
Ei montaa minuuttia.

Kasaa uunivuokaan pohjalle muusia,juustoraastetta ja kastiketta.Sama toiseen kertaan.
Kastike ja juustoraaste jää näin pinnalle.Paistoin 200 asteessa,kunnes pinta oli kauniin
värinen.En huomannut katsoa aikaa,mutta joka uunihan on erilainen.
Ja kokonaisuushan on jo kypsää,joten lämmitys ja kaunis väri riittää.
Tämä kelpasi jopa semmoiselle,joka ei kalasta välitä.Tuoksu oli niin hyvä :)

Ja ei mennyt uuniin muusia,vaikka kuvassa siltä näyttää ;).Just kerkesin ajoissa =D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti