sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

lämpöset täytetyt patongit


Uuniin menossa:



ja valmiina:



Kaupan esipaistetuista patongeista on moneksi ja hintakaan ei päätä huimaa..


80 senttiä oli kaks isoa patonkia.Tänään tehtiin niin et halkaisin ne puolikkaiksi ylhäältä alas keskeltä leipää.Täytin alla olevalla tahnalla ja juustoraasteen jätin päälimmäiseksi.Käärin folioon ja laitoin uuniin 220 asteeseen.Aikaa en osaa sanoa,kun joka uuni on erilainen,mutta ainakin 20 minuuttia meni mulla.Välillä voi kurkata ja avata folion,ettei kärvenny.Majoneesia lisäsin täytteeseen vain sen verran,että se oli hyvä laittaa patongin väliin.


patongin täyte:
punasipulia
majoneesia
palvikinkkua pienittynä
aurajuustoa
tomaattia
kermajuustoa
maustettua tuorejuustoa
pizzamaustetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti