marjaisa raparperipiirakka



Kuvassa ikävästi pohjaan tuleva kirsikkarahka värjäsi osia kohtia,mutta makua ei haitannut Silmänisku


Tytär teki vadelma-raparperipiirakan ja pohjaan käytettiin rahkan ja joghurtin seosta,kun sitä sattui olemaan.(eli ohjeessa oleva maustamaton joghurtti korvattiin sillä)


pohja:
2½ dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
½ tl vaniljasokeria
1½ tl leivinjauhetta
2 dl maustamatonta jogurttia
1 dl öljyä
1 kananmuna
pohjan päälle raparpereja oman maun mukaan 4-6dl ja pussin pohja vadelmia(n.100g)

päällys:
2dl vaniljakastiketta
kananmuna

Laita kuivat aineet kulhoon ja sekoita joukkoon pikaisesti loput ainekset.Voitele esim:irtopohjavuoka ja kaada taikina sinne.Päälle raparperit ja sen päälle sekoitettu vaniljakastike+kananmunaseos.Uunissa 200 asteessa noin ½ tuntia


 

Kommentit