appelsiininen joghurttikakku


Tää kakku on Kyökkikseltä kopsattu.Tosin joghurtin maku on muutettu.Olen AINA inhonnut kuivakakkuja,mutta nyt mieli muuttui.Tää on niin mehevän kostea,vaikka sillä kuivakakku nimellä kulkeekin..Suosittelen kokeilemaan ja muutteleen makuja  eri joghurteilla.Mulla paistoaika oli yli tunnin,vaikka alkuperäsessä oli 45 min noin.Uuni kohtasta.



Teen erittäin harvoin kuivakakkuja niin mittasin vuokani ,että tiedän vastasuuden varalle minkä kokonen taikina mahtuu mihinkin.1.5 litran vuokaan mahtui tämä.


Alkuperäinen ohje tässä:


5 dl vehnäjauhoja


3 dl sokeria


1 tl soodaa


1 tl vaniljasokeria


3 dl mustikkajogurttia


2 munaa


200 g sulaa margariinia


Sekoita kaikki aineet keskenään. Paista rasvatussa vuuassa 175 asteessa n. 45 minuuttia.

Kommentit