perjantai 30. lokakuuta 2009

suolasta piirakkaa again..



500g lehtitaikinaa


1,5dl aurajuustodippiä(kermaviiliin tehtyä estrellan kastikkeesta)


½pussia savupekonilastuja


sipuli pilkottuna


kirsikkatomaatteja puolikkaina


100g juustoraastetta


Sulata voitaikina ja kauli pellin kokoiseks.Levitä aurajuustodippi pohjalle ja siihen täytteet.


Päälimmäiseks juustoraaste ja kirsikkatomaatin puolikkaat.


225 asteessa n.30 minuuttia.


Jos et laita dippijauhetta kermaviiliin niin lisää maustetta.Oli tosi maukasta ja hyvää näin tehtynä.


Jos jotakuta ärsyttää,kun laitan aina et oli hyvää,niin koitan välttää huonojen reseptien laiton tänne ja laitan semmosia jotka on meidän perheelle  ainakin mieluisia.


Tätä kannattaa kyllä kokeilla.Noi savupekonilastut on maukkaita ja sisältää suolaa ja mausteita niin hyvin,ettei paljon muuta tartte.


Ja dippikastikkeet on kätevä käyttää piirakoihin tai laatikkoruokiin,jos niitä jää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti