torstai 19. marraskuuta 2009

marinoidut ja paahdetut kikherneet



Näitä kannattaa tehdä kerralla paljon,koska uunissa olo aika on aika pitkä.Tai kokeilla pitää uunia kovemmalla ja sekottaa ahkerasti välillä.


Liotin kikherneitä yön yli ja keitin noin tunnin.


marinadi:


soijakastiketta


currya


suolatonta lihamaustetta


Sekotin marinadin kikherneiden joukkoon ja laitoin herneet uunipellille.


Uunissa 200 asteessa reilu ½ tuntia.Päältä ihanan rapsakoita ja sisältä pehmeitä.Herneet imee tosi paljon mausteita.Pidin herneitä vajaan ½ tuntia uunissa ja maistatin tyttärellä,joka sanoi että ne maistui kylmälle hernekeitolle Silmänisku


Ei muuta,kun mausteita lisää ja vartin uuniin ja sit oli hyviä.Herneet maistui tosi suolasille ja mausteisille ennen uuniin laittoa,muttei uunista oton jälkeen.




Syötiin ihan sellaisenaan ja laitoin myös salaattiin.Mausteitahan jokainen voi itse laittaa oman maun mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti