perjantai 25. joulukuuta 2009

graavilohi-kurkkumousse



2 maustekurkkua kuutioina
2dl graavilohta pienittynä
3rkl kuivattua tilliä
rkl sitruunanmehua
rkl sitruuna valkoviinietikkaa
valkopippuria muutama kierros myllystä
2dl kermaviiliä
vajaa desi kevyt majoneesia(tai creme fraichea)
5 liivatelehteä ja tilkka kuumaa vettä johon ne liotin
Sekoita kaikki muut ainekset paitsi liivatelehdet.
Liota niitä vähintään 5 minsaa kylmässä vedessä ja sulata tilkkaan kuumaa vettä.
Sekoita nauhana muun massan joukkoon.Kelmuta vuoka,johon laitat moussen.
Kaada seos sinne ja anna hyytyä 3-4 tuntia ainakin.
Mausteita voi lisätä oman maun mukaan,mut mulla oli just hyvää ihan näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti