tiistai 15. joulukuuta 2009

Lämmin tomaatti-fetasalaatti



IHANAA!!!Ja kannattaa koklata.


Resepti on Teresa Välimäen.Tein noin puolikkaan ohjeen ja kirjotan sen nyt tänne.


260g kirsikkatomaatteja


100 fetajuustoa kuutioina


2rkl oliiviöljyä


2rkl Rajamäen Mustapippuri Punaviinietikkaa


½tl suolaa


tl sokeria


kuivattua timjamia maun mukaan


Kuutioi juusto ja ripottele vuokaan tomaattien kera.Sekoita joukkoon mausteaineet.Paista 225 asteessa uunissa noin 15 minuuttia.Tarjoile hyvän leivän kera.


Itse tein arinarievästä paloja joihin laitoin öljyä ja valkosipulinkynnellä annoin makua leipiin.Samaan aikaan laitoin uuniin ja pidin noin 5 minsaa.


 


Tuo Rajamäen Mustapippuri Punaviinietikka sopii liha-ja kasvisruokien maustamiseen ja marinointiin.Mustapippurin maku ja tuoksu sopii erityisen hyvin myös öljypohjasiin salaatinkastikkeisiin.Joulunajan silliherkut ja joulusinappi saavat siitä tuoksuvaa voimaa.


Aromikkaita etikoita kypsytetään tammitynnyreissä vähintään 8 kuukauden ajan.Tuote tulee Piemonten hedelmäisten viinien alueelta Italiasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti