tiistai 22. joulukuuta 2009

suklaa-omarkakku




250g voita

250g sokeria

4 kananmunaa

250g vehnäjauhoja

2tl vaniljasokeria

2tl leivinjauhetta

200g Fazer omarsuklaata rouheena

Vatkaa voi ja sokeri kunnolla.Lisää puolet kananmunista ja puolet kuivista aineksista,jotka olet sekottanut keskenään.

Vatkaa taas sekaisin ja lisää loput aineet.Viimesenä kääntelin sekaan suklaarouheen.

Voitele ja korppujauhota vuoka.Tai jos käytät silikoni tai teflonvuokaa niin välttämättä ei tarvitse.Paista 150 asteessan.1 tunti 20 minuuttia.Tai ota aikasemmin pois jos on kypsää.Kokeile,vaikka hammastikulla.

Kokeilin vanhaa vuokaa,jonka sain Äidiltäni ja kesti hämmästyttävän kauan kypsyä.Useissa vuuissa tunti riittää.

1 kommentti: