Uusi kauan etsitty vuoka


Tänään käytiin Lidlissä ja löytyi vuoka,jota oon etsiny kauan.Nytki ois jääny huomaamatta ellei mies olis huomannu ja sanonu et se on tässä Nauru.


Meil on uunivuuat ollu maksimissan 3,5 litran ja nekin on isoja.Mut meit on 4 ja kaks kasvavassa iässä olevaa lasta ja suursyömäri mies+minä.Haluisin joskus tehdä ruokaa esim:lasagnea et se riittäs kaikille myös seuraavaks päiväks.Noilla vanhoilla vuuilla se on riittäny yhteen päivään ja sit parille on jäänyt ruokaa seuraavaks päiväks.Eli aina on tarttenu jotain uutta kehitellä.


Vuoka makso n.20e ja siinä on kansi joka myös käy laatikoiden ja piirakan tekoon.Tilavuutta en mitannut mut joku 3 litraa veikkaisin sen olevan.


Isompaan vuokaan kaadoin vettä 5 litraan asti ja silti tilaa jäi reilu sentti.Veikkaisin et tilavuus on 6-7 litraa.Tuota vuokaa kaupitellaan kevyeen ruuanlaittoon ja lintujen ja lihojen paistoon,kun kansi on päällä niin kosteus jää vuokaan.


Suosittelen jos tämmöstä ootte vailla.Siinähän saa tehtyä vaikka kakkuja sun muita Hmmm...edessä on vuoka ja takana ns:kansiJa tässä kansi päällä.

Kommentit