lauantai 23. tammikuuta 2010

Juustoinen jauhelihapastakeitto



Tässä on aika pitkälle tytön valmistama keitto,joka oli just sopivan tulista ja maukasta näin talviaikaan.Meilläkin flunssa jyllää,niin keitot maistuu.


400g pastaa


2rkl paprikajauhetta


400g jauhelihaa(maustettu jauhelihamausteella)


1rkl valkosipulirouhetta


1 punanen chili


1½ paprikaa pilkottuna


2 lihaliemikuutiota


2 litraa vettä


3rkl kuivattua ruohosipulia


100g ruohosipuli tuorejuustoa


Laita tilkka öljyä ison kattilan pohjalle ja sinne paprikajauhe.Kierittele hetken ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta.


Lisää loput aineet tuorejuustoa lukuun ottamatta.Anna kiehua,kunnes pasta on melkeen kypsää ja lisää tuorejuusto.Anna sulaa joukkoon.




Pasta mitä meillä nyt oli soveltu keittoon tosi hyvin.Lidlistä ostettua.Tää ei muusaannu ja ime nestettä niin nopeesti,kun moni muu pasta.


Yleensähän pastakeitot imevät liemen nopeesti,jos ei heti syö kaikkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti