maanantai 15. helmikuuta 2010

jauhelihasta pullia ja pihvejä



1,7 kg nauta-sikajauhelihaa(nautaa 80%)
2pss sipulikeittoaineksia
2dl kermaviiliä
½ dl korppujauhoja
2 kananmunaa
1rkl rouhittua valkosipulia
3rkl vasikkafondia
1tl tulista chilijauhetta
1tl jeeraa
4rkl rouhittua pihvimaustetta
(mm.mustapippuria,sinapinsiemeniä,chilirouhetta,korianteria)


Laita kermaviilin joukkoon turpoamaan sipulikeitot,korppujauhot,fondi ja mausteet.Sekoita muut aineet mukaan.Annoin maustua jääkaapissa tunnin ennen paistoa.


Annoksen voi huoletta puolittaa , mutta halusin tehdä pakkaseen osan.


Paistoin eka pannulla värin ja sit uunissa 200 asteessa n.15 minuuttia.



Tarjosin perinteisen ruskean kastikkeen kanssa.Kunnon voista tehtynä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti