sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

arkiruokaa puolivalmisteesta


Joskus ,kun tuun koulusta/ työharjottelusta,niin veto on aivan pois.Ruokaa kuiteski haluaa muu perhe,kun ite syön usein koulussa.


Toki ne osaa itekkin tehdä,mut viitteliäisyys ei oo sitä parasta luokkaa :).Eli leipää ja kahvia,munakasta useimmin söisivät.


Ja mää kun kuiteski ruuanlaitosta tykkään,niin teen mielelläni.(välillä kuiteskin oikasen aikalailla)



Tässä yhden päivän arkiateria,josta kaikki tykkäsivät ja pyysivät uudemman kerran.


Paistoin jauhelihan ja pari silputtua sipulia isossa pannussa.Maustoin hyvin.Lisäsin täysjyvä kukkamakaronit.


Päälle lihalientä.Keitin pussissa määrätyn ajan ja lisäsin aina lientä tarpeen tullen.Niin,että kaikki imeyty joukkoon.


Tein toisessa astiassa knorrin kermakastikkeen ohjeen mukaan ja sekoitin makaronien joukkoon+3 lohkottua tomaattia.


Annoin kuumeta ja eikun syömään.


Pastaa vaihtamalla saa paljon uusia makuja ruokiin.Niitä on nykysin niin paljon erilaisia.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti