sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

valkosipuli-yrtti juustosarvet


Useassa juustosarvi ohjeessa on aika paljon rasvaa ja kokeilin nyt huomattavasti vähemmällä määrällä niin tuli ihan hyviä kanssa.Useassa ohjeessa on 200g rasvaa tämän kokoisessa taikinassa.


Ohjeesta tulee 16 sarvea.



2½dl maitoa
7g kuivahiivaa
½tl suolaa
4-5dl juustoraastetta(mitä vahvempaa sen parempaa)
7dl jauhoja
½dl öljyä
2rkl valkosipulirouhetta
rkl pestoa
2rkl kuivattuja yrttejä
(mulla oli sekoitus,jossa oli rosmariini,basilika,oregano,meirami ja kirveli)
voiteluun kananmuna

Sekoita jauhot,juustoraaste,suola,kuivahiiva ja öljy.
Kuumenna maito,valkosipulirouhe ja yrtit.(hieman kuumemmaksi,kun kädenlämpöiseksi)
Lisää maito jauhojen joukkoon.Sekoita taikinaksi.Jaa taikina kahteen osaan.
Kauli kaksi n.30cm halkasijaltaan olevaa ympyrää ja leikkaa taikinapyörällä
 molemmat säteittäin kahdeksaan osaan.Kieritä kolmiot aloittaen leveästä päästä löysiksi sarviksi.
Anna kohota ainakin puoli tuntia.Voitele kananmunalla ja ripottele päälle siemeniä.
Uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia.




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti