maanantai 17. toukokuuta 2010

suolainen pannari soijarouheesta



6dl maitoa
3 kananmunaa
3dl jauhoja

prk kermaviiliä
pss sipulikeittojauhetta
2rkl tomaattipyrettä
½tl chilijauhetta
1 punasipuli pienittynä
2rkl kuivattua /rouhittua paprikaa
rkl soijakastiketta
3dl kasvislientä
1½dl tummaa soijarouhetta
150g juustoraastetta,tomaattia

Sekoita kermaviili,sipulikeittopussi,chilijauhe ja tomaattipyre ja anna maustua sen aikaa kunnes kypsennät soijarouheen.
Laita kattilaan kasvisliemi,paprikarouhe,soijarouhe,soijakastike ja pilkottu sipuli.
Anna kypsyä 5 minuuttia.(neste imeytyy)
Sekoita kermaviiliseokseen maito,jauhot ja kananmunat.
Levitä seos leivinpaperilla vuoratulle pellille.Pinnalle soijarouheet,tomaatit ja juustoraaste.
Maista soijarouhetta ja lisää maustetta, jos tarttee.Itse keitän vahvasti maustetussa liemessä niin
mausteita ei oo tarttenu lisätä.
Uunissa 225 asteessa noin ½ tuntia.



Salaatinkastikkeena käytettiin tätä Borgesin ja El Bulli ravintolan pääkokin kehittelemää oliiviöljyä tuoreella basilikalla.


Tosi hyvän makusta.Sattuman kautta tuli ostettua,mutta ostan kyllä uudemmankin kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti