tonnikalapiirakka





Pohjassa kokeilin käyttää soijarouhetta ja tulikin mukavan rapea pohja.


pohja:


1 dl kylmää vettä


½dl öljyä


1½-2dl vehnäjauhoja


½dl soijarouhetta


½tl leivinjauhetta


½tl suolaa


1tl sipulijauhetta


Sekoita aineet keskenään ja anna soijan turvota.Aluksi taikina on löysää.Laita aluksi 1½dl jauhoja ja lisää tarpeen mukaan.


täyte:


prk tonnikalaa öljyssä valutettuna


½ vihreä paprika


10 kirsikkatomaattia


4 aamupalajuustosiivua


100g emmentalia raasteena


zazikimaustetta(sisältää mm.tilliä,valkosipulia,suolaa)


2½ dl maitoa ja kananmuna


Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan.Laita pohjalle aamupalasiivut,tonnikala ja muut täytteet+mauste.Päälimmäiseksi juustoraaste ja kananmuna/maitoseos.


Uunissa 170 asteessa 40-45 minuuttia.



 

Kommentit