keskiviikko 18. toukokuuta 2011

valkosipulinen focaccia "peltileipä"




5dl  vettä

2tl suolaa

1rkl hunajaa

1pss kuivahiivaa

1rkl valkosipulirouhetta

1½dl kaurahiutaleita

1½dl sämpyläjauhoja

6dl vehnäjauhoja

½dl oliiviöljyä

Sekoita noin 42 asteiseen veteen kuivahiiva,suola,hunaja,kaurahiutaleet,valkosipulirouhe ja anna hetken turvota.Lisää loput jauhot ja kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Annoin kohota n.20 minuuttia 50 asteisessa uunissa.

Lämmitin uunin 225 asteeseen ja painelin leivän pinnalle sormilla kuoppia,joihin lorotin oliiviöljyä,sormisuolaa,rosmariinia,tomaatinpaloja ja punasipulia.

Paistoaika oli n.25 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti