keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

pakastamisen hyvät puolet


Olen tehnyt pakkaseen aina sillon tällöin jotakin ruokaa ja näin helteillä se on kyllä tosi iso apu. Ei tartte ku salaatti tehdä tai perunat keittää niin pakkasesta löytyy kaveriks jotain.


Normaalisti en oikeestaan pakasta, kun hernekeittoa, mut nyt oon alkanut jotakin tekemään. Tässä muutama esimerkki:


Jauhelihamureke,jonka tein piirakkavuokaan ja pakastin sillain et aina meille kolmelle piisas.



Lisänä uusia pottuja, kermaviilikastiketta ja salaattia



Kasvispyörykät löytyi pakastimesta ja lisänä perunaa, salaattia ja curryista kermakastiketta



Tässä kesän ekat uudetperunat ja lähikaupan kanapihvit.


Meillä on semmonen kiva pieni lähis, missä on omistajan joku ulkolainen (veikkaisin jotakin afrikan maata)


Siellä myydään paljon erilaisia tuotteita mitä ei muualta edes saa.Tässä yksi, joka ei tuu muualla ihan heti vastaan.



Ja tää nyt vaan on muuten niin helppo ja nopee ruoka, joka meillä tekee kauppansa..


soijarouhe-perunamuusilaatikko


Valmiista muusijauheesta tehty muusi liha tai kasvisliemeen.Lisänä soijarouhe joka on liotettu soijamausteessa.Kaikki sekasin ja uuniin ½ tunniksi ja ääntä kohti.


Tämä on tosi hyvää ihan oikeseen muusiin tehtynä, mutta näin kesällä menee valmismuusitkin ihan hyvin.


Ja tällaisen tekoon menee muutama minuutti ja riittää monelle.Terveellisyydestä voi sit olla erimieltä;).


Mut kyllähän se joskus sallitaan ;)


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti