tiistai 28. kesäkuuta 2011

pienet pizzapalat kylmäsavulohesta




Pohjan voi tehdä kukin oman mieltymyksensä mukaan, mutta omani teen yleensä näin.

(pellillinen)

1,5 dl kuumaa vettä

1tl kuivahiivaa

1tl suolaa

1tl valkosipulirouhetta

½dl öljyä(loraus)

vehnäjauhoja sen verran mitä voit puulastalla sekottaa joukkoon

Lisään ainekset tuossa järjestyksessä ja laitan taikinan jääkaappiin odottamaan täytteen valmistumista.Tai usein teen taikinan jo tunteja aikasemmin valmiiksi.

täytteenä:

kylmäsavustettua lohta

punasipulia

kirsikkatomaatteja

tuoretta tilliä

pizzakastiketta

emmentaljuustoa

Varsinkin tälleen, kun tarjoaa pizzat pikkusuolasina ,niin juusto kannattaa levittää alinmaiseksi pizzakastikkeen päälle.

Silloin näkee mitä pizzaa on tarjolla, eikä juusto peitä täytettä.Samoin täyte pysyy paremmin pohjalla.

Paistoin uunin alatasolla 250 asteessa,kunnes näytti kypsältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti