keskiviikko 7. syyskuuta 2011

kasvispiirakka




pohja:

½dl öljyä

1dl maitoa

1½tl savusuolaa

3dl jauhoja(käytin vehnää)

2tl leivinjauhetta

Taputin pohjan voidellun piirakkavuuan päälle,täytteet ja neste päälimmäiseksi.

Taikina oli ihanaa käsitellä.Ei tarttunut käteen ja kimmoisaa.

täyte:
10cm pala kesäkurpitsaa pilkottuna
2 isoa sipulia kuulotettuna pannulla ja maustoin sokerilla,suolalla ja punaviinietikalla
10 kirsikkatomaattia pienittynä
100 fetajuustoa paloina
50g kermajuustoa raasteena
päälle:
2,5dl ruokakermaa
2 kananmunaa
50g tuorejuustoa
aromimaustetta
tuoretta persiljaa


Uunissa 200 asteessa 30-40 minuuttia uunista riippuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti